Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Котег, оні заєбалі, Мика Ньютон

come away with me

истинная страсть - молчалива.

mas9n6ka  05.07.2008 21:15:41
в колонках зараз: ОЕ’нівська „С'юзі

без біди не кличуть

"...не тікай від болю

в світ своїх ілюзій"

ОЕ, "С*юзі"

Це був один із тих ранків, коли, прокинувшись, відчуваєш, що в тебе на підборідді новий прищ. Так було, так є, але так не буде. Зате в мене акуратний манікюр і підібрані за кольором аксесуари до сукні. 2:1 – прищ програє, я веду.
Сусід зверху, такий приємний, запрошує на чай. Я, не менш приємна, прошу дати мені строку до понеділка.
Театр, як виявилось, на канікулах. І на Подолі, і Молодий, і Франка. Цікаво навіть не те, що театр ім. Лесі Українки на канікули не пішов і на гастролі не поїхав, а те, що Вова запропонував його із самого початку. Ну а я, ясна річ... Я – ясна річ, і зі мною все ясно.
Сьогодні був нарешті переглянутий фільм „Чунгкінгский експресс” і не була зрозумілою його перша частина.
Сьогодні Маргарита Миколаївна осідлала свою домашню швабру і вилетіла геть в вікно будинку, в якому пережила стільки горя. Я не знаю точно, але вона, здається, полетіла до самого Диявола віддавати душу за кохання. Навіжена, смілива, велика, нелогічна жінка.
Хоча щодо нелогічної я не певна.
Мені хочеться чорничних пирогів, морозива, теплого нічного повітря, заламування тонких рук, вечірніх суконь і загадкових поглядів. Не знаю, чи їдять в вечірніх сукнях чорничні пироги (боюсь, що ні), але саундтреками до всього цього неподобства будуть ОЕ’нівська „С'юзі” і „Koop Islands Blues”.

Маестро, музику!

Комментариев: 10

Контрольное число

виставка відкривалась 1-го, наскільки я знаю, але не знаю, чи досі діє.

spacer 10

сподіваюсь, що діє, бо я досі не сходила. Здається вона там на довго. Я була пів року тому.

Топова фраза

Давайте материться, пока есть время, в раю нам не позволят.

Марк Твен

Бог — джентльмен. Он благосклонен к блондинкам

Джо Орто

Мужчины на редкость нелогичны: утверждают, что все женщины одинаковы, но все время меняют одну на другую.

*Якась розумна тітонька*

I wonder if you have the same dreams too?

Лілі Аллен

Чувак, ти крута!

Анка

Bitches Get everything

Ірена Карпа

Як вони цікавляться.

счетчик посетителей сайта

Blog Live

3 час 11 мин назад mas9n6ka делает запись .кокошанелизм.

22 час 37 мин назад mas9n6ka комментирует свою запись - .lacrymosa.

22 час 43 мин назад helenvshelen комментирует запись - .lacrymosa.

23 час 55 мин назад mas9n6ka комментирует свою запись - .lacrymosa.

1 дн назад helenvshelen комментирует запись - .lacrymosa.

2 дн назад mas9n6ka делает запись ._.

2 дн назад mas9n6ka делает запись .lacrymosa.